آخرین اخبار

5. آذر 1397 - 5:47   |   کد مطلب: 31677
سازنده نوعی پهباد و آرمیچر بدون برق توسط نخبه بسیجی که یک تویسرکانی است، گفت: با رفتن به سمت علم، دانش و پژوهش می توان بسیاری از گره های موجود بر سر راه تحقق اقتصاد مقاومتی را حل کرد.

به گزارش خبرنگار رودآور؛ گفتند کار جهادی، بسیج دستش را بالا برد و گفت من، گفتند، محرومیت زدایی، بسیج دستش را بالا برد، گفتن مبارزه با جنگ سخت، بسیج دستش را بالا برد و گفت من، گفتند مبارزه با استکبار جهانی، بسیج دستش را بالا برد و گفت من، گفتند مرد عمل می خواهیم در فضای مجازی، باز بسیج دستش را بالا برد و گفت من، گفتند برای تحقق منویات رهبری به ویژه درباره اقتصاد مقاومتی چی کسی پای کار است و بسیج دستش را بالا برد و گفت: من! من هستم! وعده من صادق است.

و این بسیجیان هستند در هر سن و سالی، پیر و جوان، زن و مرد از اقشار مختلف مردم پا در رکاب انقلاب ایستاده اند، تا ارزش های اسلامی و انقلابی با تفکر جهادی استوار در جهان سربلند بماند.

هستند بسیجیان بسیاری که همیشه در صحنه های انقلابی، اجتماعی، فرهنگی، علمی و سازندگی حضوری فعال دارند و اما در این میان و در راستای گرامیداشت هفته بسیج به سراغ یکی از نخبگان تویسرکانی در حوزه علمی می رویم، او سعید بصیری است، لیسانس الکترونیک دارد و از بسیجیانی که همیشه در تمامی برنامه ها حضور دارد، با دیگر دوستان خود حتی در اردوهای جهادی و یا در طرح های اقتصاد مقاومتی فعالیت می کند، او یکی از جوانان بسیجی است که در پرورش بلدرچین و تولید تخم بلدرچین گام های مؤثری در حوزه مقاومتی که در آن حضور دارد برداشته.

جدای از فعالیت های فرهنگی و سازندگی با محوریت اقتصاد مقاومتی، طرح ساخت هواپیما سرنشین دار دو نفره با ارزانترین قیمت نسبت به نمونه خارجی و ساخت پهباد را در دستور کار خود قرار داده و حتی پهباد خود را هم به حرکت درآورده است.

بصیری این نخبه بسیجی تویسرکانی همچنین مخترع آرمیچر بدون برق و باطری و مشاهده خودرو در نقاط کور جاده هم هست.

در حال حاضر برای ساخت هواپیمای خود نیاز به یک موتور دارد که می گوید قیمتش 70 میلیون تومان است و هزینه خرید آن را ندارد، با این وجود معتقد است که با رفتن به سمت علم، دانش و پژوهش می توان بسیاری از گره های موجود بر سر راه تحقق اتصاد مقاومتی را حل کرد.

او برای عملیاتی شدن طرح هواپیما سرنشین دار از سال 1387 تاکنون فعالیت داشته و ساخت پهبادش را هم از سال 1382 آغاز کرده است، چندین سال هم در پژوهش سرای دانش آموزی تویسرکان به عنوان یک مربی فعال حضوری چشم گیر داشته، به طوری که بیش از 400 دختر و پسر کارآموز از او ساخت پهباد را می آموختند.

بصیری عنوان می کند که از مسئولان بارها درخواست حمایت داشتم، اما هیچ جوابی دریافت نکردم تا جایی که اسفند 1387 شهر الکترونیک برگزار شد و برگزار کننده فرمانداری بود و معاون رئیس جمهور از طرح پیست پروازی بسیار استقبال کرد و به فرمانداری سپرد که وام بدهند، اما آنقدر اذیت کردند که از مراجعه به این ارگان ها پشیمان شدم.

عکس ذیل از بدنه نیمه ساخته شده هواپیما سرنشین دار بصیری است.

 امید آن که مسئولان متولی امر بیش از پیش به طرح ها و ایده های نخبگان جوان اهمیت بیشتری دهند، چرا که تلفیق حمایت، عشق، سازندگی، احساس مسئولیت و جهادی عمل کردن زمینه ساز حل بسیاری از مشکلات می شود.

زنگنه 

انتهای پیام/

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه‌ها

برادر خدا قوت برایت از خداوند منان ارزوی سلامتی داشته امیدوارم با توکل به خدا نه مسئولین بی درد که همواره می خواهند نخبگان را مایوس کنند ارزوهایت براورده وهدفت مستدام باشد موفق پیروز باشید

دیدگاه شما

صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان