آخرین اخبار

20. اسفند 1393 - 13:17   |   کد مطلب: 17681
كارشناس نظارت بر مواد غذايي گفت: نان سبوس‎دار را در سفرهاي نوروزي در سبد غذايي خود جاي دهيد.

به گزارش رودآور به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و داروی دانشگاه، مهندس رحيمي با بيان اينكه مصرف نان سبوس‎دار در هر وعده غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری‎های قلبی و گوارشی را کاهش می‎دهد، افزود: براي پيشگيري از ابتلا به اين بيماري‎ها، مصرف روزانه نان سبوس‎دار توصيه مي‌شود.

وي در خصوص نحوه نگهداري نان  اظهار كرد: هنگام خرید نان حتماً یک سفره پارچه‎ای به همراه داشته باشید، نان سرد شده را در پلاستیک یا سفره بگذارید، به اندازه احتیاج روزانه خود نان بخرید تا مجبور به دورریز و یا نگهداری نان نشوید. قرار دادن نان‎های داغ روی هم، باعث کپک‎زدگی، بیات شدن و فساد زودهنگام نان می‎شود. پیش از سرد شدن کامل، نان‎ها را دسته نکنید. از آنجایی که تغییرات نان در دماي 4 درجه سریعتر انجام می‎شود، قرار دادن نان در یخچال، روند بیات شدن نان را سریع‎تر می‌کند.

رحيمي افزود: اگر تصمیم به نگهداری طولانی‎مدت نان دارید باید پیش از قرار دادن نان داخل فریزر آن را خنک کنید سپس نان را در کیسه تمیز قرار دهید و داخل فریزر بگذارید.

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان