آخرین اخبار

14. آذر 1399 - 18:13   |   کد مطلب: 19977
از آنجا که حباب در ظروف شیشه ای موجب افزایش خطر شکنندگی این ظروف می شود، بهتر است ظروف شیشه ای فاقد هر گونه حباب باشد.

به گزارش رودآور به نقل از خراسان،  نکته هایی مهم در خریدن ظروف شیشه ای که باید بدانید

امروزه استانداردهایی برای ساخت و خرید ظروف شیشه ای مناسب وجود دارد؛ به عنوان مثال این ظروف باید عاری از هر گونه ترک باشد؛ زیرا باعث کاهش مقاومت مکانیکی شیشه می شود.
چند نکته مهم در خرید ظروف شیشه ای :

_ سطوح داخلی و خارجی ظروف باید صاف و یکنواخت باشد.

_ محل اتصال و جوش روی بدنه ظروف نباید تیز و برنده باشد.

_ ظروف شیشه ای نباید دارای رگه های رنگی قابل رویت باشد.

_ ظروف شیشه ای نباید دارای سطوح تیره یا لکه ای باشد که با شست وشو با آب داغ تمیز نشود.

_ از آنجا که حباب در ظروف شیشه ای موجب افزایش خطر شکنندگی این ظروف می شود، بهتر است ظروف شیشه ای فاقد هر گونه حباب باشد.

برای نگهداری این مواد غذایی از ظروف شیشه ای استفاده کنید

_ از آنجا که شیشه بو، رنگ و مزه ای را به موادی که با آن در تماس است منتقل نمی کند، لذا نگهداری چای خشک، پودر قهوه، ادویه و گیاهان خشک در این ظروف مناسب است.

_ از مزایای ظروف شیشه ای مشخص بودن مواد غذایی درون آنهاست. لذا ترجیحاً انواع شفاف این ظروف را انتخاب کنید. توجه به این نکته ضروری است که شکل و رنگ اغلب مواد غذایی بیانگر کیفیت آنهاست. از قرار دادن این ظروف در شرایط شوک حرارتی (یعنی گرم و سرد شدن ناگهانی و شدید) بپرهیزید.

انتهای پیام/

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان