آخرین اخبار

31. تير 1395 - 10:53   |   کد مطلب: 23760
ماده مؤثره زیتون، از ترکیبات فنلی است(تركيبات فنلی يكی از مهم ترين دسته تركيباتی هستند كه اثرات محرك سيـستم ايمنـی آنهـا اثبات شده است) که در زیتون سبز فراوان است ولی با تیره و سیاه‌شدن آن، کم می‌شود و متأسفانه در زیتون کنسروی و شور تقریباً وجود ندارد!

به گزارش رودآور به نقل از تسنیم، زیتون را فقط همراه غذا بخورید

ناصر رضایی‌پور, متخصص طب سنتی درباره خواص زیتون گفت: ماده مؤثره زیتون، از ترکیبات فنلی است(تركيبات فنلی يكی از مهم ترين دسته تركيباتی هستند كه اثرات محرك سيـستم ايمنـی آنهـا اثبات شده است) که در زیتون سبز فراوان است ولی با تیره و سیاه‌شدن آن، کم می‌شود و متأسفانه در زیتون کنسروی و شور تقریباً وجود ندارد!

به‌گفته وی این ماده مؤثره که خواص پرشمار زیتون را موجب می‌شود، در روغن زیتون فرابکر (تصفیه‌نشده و بودار) وجود دارد و با تصفیه‌شدن، حذف می‌شود. زیتون را فقط باید همراه غذا خورد تا ترکیبات فنلی آن، به‌خوبی جذب شوند و آثار مغذی آنها ظاهر شود. زیتون آثار:

ضددیابتی

ضدسرطانی

ضدمیکروبی

کاهش فشار خون

محافظت از قلب و عروق

فعالیت آنتی‌اکسیدانی

دارد.

زیتون را فقط باید همراه غذا خورد؛ زیتون و سبزی‌خوردن، تنها مواردی هستند که مصرف آنها در کنار غذا، عموماً منعی ندارد.از خوردن سالاد، ماست، ترشی‌های زیاد و نوشیدنی‌های مختلف در کنار غذای اصلی پرهیز کنیم و تا جای ممکن از زیتون، هویج پخته و سبزی خوردن استفاده کنیم، مگر آنکه منع پزشکی خاص یا توصیه ویژه‌ای داشته باشیم.

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان