آخرین اخبار

18. آذر 1397 - 8:00   |   کد مطلب: 34835
پس از ثبت انگور ملایر
گردوی تویسرکان در راه ثبت جهانی
پس از جهانی شدن انگور ملایر، حالا تویسرکانی‌ها قدم در راه ثبت جهانی گردو برداشته اند.

تویسرکان سالانه نزدیک به ۱۷ هزار تن مغز گردو تولید می کند که از پنج هزار و ۵۰۰هکتار باغ‌ گردو بدست می‌آید.
گردوی تویسرکان انواع و کیفیت بسیار خوبی دارد و بزرگترین مرکز ذخیره ژنتیکی گردوی جهان نیز نام گرفته است گه این خود یکی از امتیاز‌های بسیار خوب برای ثبت جهانی این محصول است.
حالا ثبت جهانی این محصول تویسرکان که کیفیتش پیشتر معرفش بوده، نیازمند حرکت و همت مسئولان این شهرستان است.
 

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان