پیغام خطا

  • فایل نمی‌تواند ایجاد شود.
  • فایل نمی‌تواند ایجاد شود.

آخرین اخبار

پربیننده ها

27. فروردين 1398 - 14:00   |   کد مطلب: 35457
مدیر سلامت محیط کار و معاونت بهداشتی دانشگاه ابن سینا همدان گفت: استفاده از جوش شیرین برای پخت نان در تمامی نانوایی‌ها ممنوع است.

به گزارش رودآور؛ لیدا رفعتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: مسئله استفاده از جوش شیرین در پخت نان، موضوع بسیار مهمی است که همواره مورد توجه و نظارت ماموران بهداشتی قرار دارد. بازرسان بهداشت محیط و حرفه‌ای استان، به صورت سر زده در فواصل زمانی مشخص و ماهیانه از تمامی نانوایی‌های سطح استان بازدید و نسبت به انجام نمونه‌گیری و ارسال نمونه به آزمایشگاه اقدام می‌کنند.

مدیر سلامت محیط کار و معاونت بهداشتی دانشگاه ابن‌سینا همدان با تاکید بر اینکه مصرف جوش شیرین تاثیر نامطلوبی بر روی سلامت افراد می‌گذارد، ابراز کرد: بنابراین با نانوایان متخلف برخورد قانونی می‌شود.

بیشتر بخوانید

مصرف غیرقانونی جوش شیرین و جوهر قند در برخی نان‌های سنتی

20 درصد از نانوایی‌های گیلان از جوش شیرین استفاده می‌کنند

نصف نان‌های کشور با جوش شیرین پخته می‌شود

رفعتی با بیان اینکه تشخیص استفاده جوش‌ شیرین در خمیرنان فقط از راه نمونه گیری مشخص می‌شود، اظهار داشت: هرچه رنگ نان تیره تر باشد نشان از وجود سبوس بوده و دارای کیفیت و خواص بیشتری است. از مردم می‌خواهیم در صورت مشاهده هرگونه تخلف از سوی نانوایی‌ها با سامانه 190 تماس بگیرند تا در اسرع وقت به شکایات آن‌ها رسیدگی شود.

انتهای پیام/

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

کانال  سروش رودآور
صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان