آخرین اخبار

17. فروردين 1393 - 0:55   |   کد مطلب: 12552
کدبانوی عزیز الان دید و بازدید های نوروز تقریباً تمام شده و شمایید و یک عالمه میوه اضافی که نمی دونین با اونها چه کنید. ما چند راه حل ساده به شما پیشنهاد می کنیم.

به گزارش رودآور و به نقل از شبنم ها؛

1- پخت مربا

شما می توانید با کیوی و سیب های اضافی مربا درست کنید:

طرز تهیه مربا کیوی:

این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارند و برای جوش آمدن ۲۵ دقیقه کافی است.

مواد لازم :

کیوی تقریبا رسیده و سفت : سه کیلوگرم
شکر : دو کیلوگرم
آب : سه پیمانه
وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری
رنگ سبز مجاز خوراکی : چهار قطره
آبلیمو : به میزان لازم
طرز تهیه :
کیوی‌ ها را شسته، پوست آنها را خیلی نازک بردارید و هر یک را به قطر یک سانتی‌متر برش بزنید.
شکر و آب را در قابلمه نسبتا بزرگی بجوشانید تا شربت غلیظ شود.
کیوی‌ها را در شربت خنک شده قرار داده آن را روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد و وانیل را اضافه کنید.
این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارند و برای جوش آمدن ۲۵ دقیقه کافی است.
شربت را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه کنید. بعد از یکی، دو جوش دیگر ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید مربا خنک شود. مربا را بعد از ۲۴ ساعت داخل شیشه ریخته و در یخچال بگذارید.
نکته :
برای خوش‌ رنگ شدن این مربا، چهار قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید. میوه‌هایی که برای مربا در نظر گرفتید تازه، سالم، بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشد.
طرز تهیه مربای سیب :

مواد لازم :

 سیب سفت (ترجیحاً از سیب زرد استفاده شود)

شکر (به ازای هر کیلو سیب 1.5 برابر شکر استفاده شود)

دانه هل (به مقدار لازم)

زعفران در صورت تمایل

  طرز تهیه :

 شکر و آب را قوام بیاورید . سیب ها را پوست بکنید و قاچ قاچ کنید و یا اگر از سیب ریز گلاب استفاده می کنید ، وسط آن را با چاقوی نازکی خالی کنید وسیب را درسته در شکر بیندازید . هل را در پارچه نازکی بریزید و سر پارچه را محکم ببندید و در شیره شکر بیندازید . برای پخت این مربا یک ساعت کافی است .

2- پخت کمپوت

در صورت تمایل می توانید میوه ها را به صورت کمپوتی درآورده و آنها را برای مدت یک ماه نیز در دمای 4 درجه یخچال نگهداری کنید

طرز تهیه کمپوت سیب

مواد لازم:

سیب: ۹۵۰ گرم

 شکر: ۸ قاشق سوپخوری

 آب: ۲.۵ فنجان

 پوست لیمو ترش: ۲۵ گرم

 طرز تهیه:

 آب را بجوش آورده، شکر و پوست لیمو ترش را در آن ریخته چند دقیقه که گذشت سیب را در آن بریزید. هر قطعه سیب که نرم شد، آن را بیرون آورده در ظرف بلوری بریزید. بعد آخر کار شربت را بجوشانید تا به اندازه دو لیوان برسد. شربت را در پایان کار روی سیب‌ها بریزید.

3- تهیه خیارشور

خیار های اضافی را نیز می توان به خیار شور تبدیل کرد و برای مدت طولانی نگهداری کرد.

4- تهیه آبمیوه

می توان آب پرتقال تهیه کرد و به عنوان شرب صبحانه استفاده نمود همچنین می توان آن را با آب لیمو شیرین همراه چند تکه یخ قالبی مخلوط نمود  و بعد از یک خواب بهاری نوشید.

5- تهیه فالوده

می توان از میوه های فالوده های متنوع درست کرد، سیب را رنده کنید و مقداری گلاب و شکر به آن بیافزایید، چند تکه یخ قالبی به آن اضافه کنید تا خنک شود بعد آن را نوش جان کنید ، می توانید با کیوی نیز یک فالوده یخی درست کنید و مقداری بستنی به آن اضافه کنید و میل نمایید یا برای پذیرایی های بعدی استفاده نمایید.

 6- تهیه میوه خشک

برای درست كردن میوه های خشك ، میوه ها را پس از شستن به صورت حلقه های بسیار نازك برش می دهیم و در سینی استیل یا اکت قرار داده و می چینیم، اگر بخواهیم در زمستان تهیه كنیم ظرف را روی شوفاژ قرار می دهیم و اگر در تابستان، زیر تابش نور خورشید قرار می دهیم .

احتیاجی به زیر و رو كردن میوه ها نیست و به مدت 7 الی 8 ساعت میوه ها خشك می شوند

نکته : برای جلوگیری از تغییر رنگ سیب یک کم آبلیمو روی حلقه های سیب بمالید.

میوه ها به دو صورت خشک می شوند: 1- به طور طبیعی 2- با دستگاه، مثل دستگاه خشک کن مواد غذایی

میوه های خشک را می توان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد، بنابراین جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن است

خشک کردن میوه، راه مناسبی برای نگهداری آن در خارج از یخچال است، پس نیازی به یخچال نیست.

 7- تهیه انواع دسر های میوه ای

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان