آخرین اخبار

8. خرداد 1393 - 7:25   |   کد مطلب: 13702
نمایندگی جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک در یک بیانیه مطبوعاتی ادعاهای مندرج در سرمقاله روزنامه وال‌استریت ژورنال در شماره مورخ ششم خرداد ماه جاری در مورد برنامه هسته‌یی ایران را بی‌پایه و اساس خواند و آن را جعل واقعیات و تحریف حقایق دانست.

به گزارش رودآور به نقل از ایسنا، نمایندگی کشورمان در سازمان ملل تصریح کرد: جای تأسف است که روزنامه وال‌استریت ژورنال ادعاهای دروغ و تکراری یک گروهک تروریستی که ماهیت ضدانسانی آن برای همگان به‌ویژه افکار عمومی آمریکا آشکار بوده و جعلی بودن ادعاهای قبلی این گروهک پس از مدتی روشن شده را منتشر کرده است.

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در بیانیه خود افزود: گروه‌های تندرو و رادیکال که شاهد از دست رفتن سرمایه گذاری سنگین و طولانی خود روی امنیتی کردن برنامه هسته‌یی صلح‌آمیز ایران هستند و شاهد انزوای روز افزون رویکرد ایران هراسی در نتیجه پیشرفت مذاکرات هسته‌یی هستند با عصبانیت اقدام به دروغ‌پردازی و تبلیغات سیاه علیه برنامه کاملا صلح‌آمیز هسته‌یی ایران کرده‌اند.

در پایان این بیانیه آمده است: همان‌گونه که در گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصریح شده، همکاری‌های بین جمهوری اسلامی ایران و آژانس در سطح خوبی ادامه دارد و ایران به تعهدات و مسوولیت‌های خود در چارچوب ان. پی. تی پایبند است و متقابلا انتظار دارد سایر طرف‌ها نیز به‌دور از تاثیر از جنجال‌سازی گروه‌های تندرو و رادیکال به توافقات و تعهدات خود درباره حقوق هسته‌یی ایران پایبند باقی بمانند.

روزنامه وال‌استریت ژورنال که متعلق به رابرت مورداک، سرمایه‌دار نومحافظه کار و مالک تلویزیون فاکس‌نیوز است دیروز در گزارشی به نقل از گروهک تروریستی منافقین و برخی از تندروهای ضدایرانی، پس از مدت‌ها از پیشرفت مذاکرات هسته‌یی مدعی شد که برنامه هسته‌یی کشورمان دارای ابعاد نظامی است.

گروه لابی ایپک مدتی قبل به اعضای خود توصیه کرد به‌جای مخالفت علنی و فوری با گفت‌وگوهای هسته‌یی ایران و 1+5، راهبرد خود را بر همراه شدن با گفت‌وگوها و تخریب فضا و شرایط گفت‌وگو در زمان مناسب استوار کنند.

ایمیل: roodavar1@gmail.com                 سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان