به گزارش رودآور؛ سازمان مالکیت معنوی (وای پو) گردوی تویسرکان را به خاطر کیفیت، طعم روغن و سفیدی مغز به عنوان برترین گردوی جهان اعلام کرد.
مسعود اکبری، مدیر جهاد کشاورزی تویسرکان گفت: در تویسرکان که پایگاه ژنتیکی گردوی جهان است ۷ هزار گردوکار در ۵ هزار و ۷۰۰ هکتار باغ، سالانه ۱۷ تا ۲۰ هزار تن طلای سبز برداشت میکنند.
ایجاد زنجیره تولید نهالهای اصلاح شده و سرشاخه کاری به همراه تلاش کشاورزان عامل برتر بودن کیفیت و محبوبیت گردوی تویسرکان است.
همچنین تویسرکان مرکز طرح سرشاخه کاری کشور است و سالانه تا ۶ میلیون پیوندک برای یکسان سازی محصول درختان و بارده کردن درختان کم بار در این شهر تولید و به دیگر شهرهای کشور ارسال میشود.
انتهای پیام/