به گزارش خبرنگار رودآور، پخت و توزیع نذری سنت دیرینه ایرانیان به ویژه در ماه های محرم و صفر است، این روزها هیئت باب الحوائج شهر فرسفج گرد هم جمع شده اند، یکی برنج خیس می کند، دیگری دیگ ها را می شوید و در آن آب و گوشت های تکه تکه شده را می ریزد و آن یکی پیازداغ تهیه می کند.
هر کسی به اندازه وسع و توان خود کمکی برای تهیه غذای نذری می دهد، کوچک و بزرگ، زن و مرد و پیر و جوان ندارد، پختن غذای نذری زیر پرچم سیدالشهداء(ع) صفایی دارد بس عاشقانه و گرفتن حاجت عاشقانه تر.
و اما اینجا در شهر فرسفج غذاهای تهیه شده که به صورت عمده حلیم و قیمه نذری است در دهه اول محرم بین تمام شهروندان فرسفجی توزیع می شود.
فاطمه زنگنه
انتهای پیام/