آخرین اخبار

27. بهمن 1396 - 8:17   |   کد مطلب: 32934
به منظور احیای فرهنگ طبخ غذاهای بومی و ترویج سبک زندگی درست تهیه کردن انواع غذاها، جشنواره "غذاهای محلی" در روستای سید شهاب تویسرکان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار رودآور؛ روز گذشته "جشنواره غذاهای بومی محلی" با اهدافی از جمله ترویج فرهنگ غذاهای بومی و منطقه‌ای، ترویج سفره‌‌های رنگارنگ و متنوع ایرانی و به ویژه ترویج دوباره طبخ غذاهای محلی سنتی، در روستای سیدشهاب تویسرکان برگزار شد.

این جشنواره با همکاری حوزه مقاومت شهیده سمیه و اداره ورزش و جوانان پذیرای بسیاری از بانوان و کدبانوان پایگاه های مقاومت بود.

«مرضیه نانکلی» فرمانده حوزه شهیده سمیه در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار رودآور؛ گفت: ایجاد حس رقابت سالم، نشاط و تشویق بانوان به طبخ غذاهای بومی و محلی که هر نوع غذاها ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد می تواند زمینه ساز ترویج غذای سالم و سنتی در جامعه امروزی باشد.

وی اظهار کرد: امروزه آگاهی بخشی به لایه های مختلف جامعه برای مصرف غذاهای سالم و بهره گیری از تغذیه سالم و نیز دوری از همیشه مصرف کردن فست فودها، زمینه ساز ارتقاء شاخص سلامت جسمی و روحی در بین مردم است.

به گزارش رودآور؛ آش ترخینه، آش رشته سماق، آش سماق، کشت بادمجان، دلمه و کوفته از جمله غذاهای این جشنواره بود.

 

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان