به گزارش خبرنگار رودآور؛ روز گذشته "جشنواره غذاهای بومی محلی" با اهدافی از جمله ترویج فرهنگ غذاهای بومی و منطقهای، ترویج سفرههای رنگارنگ و متنوع ایرانی و به ویژه ترویج دوباره طبخ غذاهای محلی سنتی، در روستای سیدشهاب تویسرکان برگزار شد.
این جشنواره با همکاری حوزه مقاومت شهیده سمیه و اداره ورزش و جوانان پذیرای بسیاری از بانوان و کدبانوان پایگاه های مقاومت بود.
«مرضیه نانکلی» فرمانده حوزه شهیده سمیه در حاشیه این مراسم در گفت و گو با خبرنگار رودآور؛ گفت: ایجاد حس رقابت سالم، نشاط و تشویق بانوان به طبخ غذاهای بومی و محلی که هر نوع غذاها ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد می تواند زمینه ساز ترویج غذای سالم و سنتی در جامعه امروزی باشد.
وی اظهار کرد: امروزه آگاهی بخشی به لایه های مختلف جامعه برای مصرف غذاهای سالم و بهره گیری از تغذیه سالم و نیز دوری از همیشه مصرف کردن فست فودها، زمینه ساز ارتقاء شاخص سلامت جسمی و روحی در بین مردم است.
به گزارش رودآور؛ آش ترخینه، آش رشته سماق، آش سماق، کشت بادمجان، دلمه و کوفته از جمله غذاهای این جشنواره بود.
دیدگاه شما