آخرین اخبار

12. مهر 1394 - 5:47   |   کد مطلب: 19654
آموزش دم کردن گل گاوزبان مواد اولیه برای دم کردن گل گاوزبان :

به گزارش رودآور به نقل از وب سایت آشپزی، گل گاوزبان : ۱/۳ پیمانه
لیمو امانی : کوچک دو عدد
نبات : ۱/۴پیمانه
آب جوش : به میزان لازم

طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان :
داخل قوری که گنجایش سه پیمانه آب جوش را داشته باشد، گل گاوزبان و نبات را ریخته، سپس لیمو امانی‌ها را شسته و با چنگال روی پوست آن چند سوراخ ایجاد می‌کنیم.

لیموها را به محتویات قوری اضافه کرده و قوری را از آب جوش پر می‌‌نماییم.

سپس روی بخار کتری یا سماور قرار داده و دم نوش را به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه دم می‌کنیم.

قبل از این‌که دم نوش را در فنجان یا لیوان بریزیم یک بار مواد داخل قوری را هم می‌زنیم یا این‌که یک پیمانه از دم نوش را در لیوان ریخته، سپس آن را دوباره به قوری برگردانیم، تا محتویات قوری یک‌دست شود.

این دم نوش مسکنی است برای کسانی که خسته هستند یا دچار استرس می‌شوند.

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان