آخرین اخبار

10. تير 1396 - 8:23   |   کد مطلب: 29287
رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان گفت: در سال گذشته واحدهای این استان، در حدود 730 تا 750 میلیون دلار صادرات در بخش کشاورزی و صنعت به صورت پیله‌وری صادرات داشتند که بارنامه‌های آن موجود است.

 «حمیدرضا متین» در گفت و گو با خبرنگار رودآور، گفت: در چند سال اخیر با اقبال سرمایه گذاری خوبی در استان روبرو بودیم به طوری که برای بهره برداری از 30 طرح مهم و بزرگ گام نخست را در سال 92 برداشتیم و از این تعداد 15 طرح به بهره برداری رسید و سه طرح دیگر هم در سال جاری افتتاح می شود.

وی اظهار کرد: از جمله طرح هایی که طولانی تر به بهره برداری می رسد، پتروشیمی ابن سینا و پترشیمی هکمتانه است، که مدت ها است پیگیری هایی برای بهره برداری از آن هادر دستور کار قرار دارد.

به زودی دومین کارخانه بازیافت کاغذ کشور در تویسرکان با سرمایه گذاری 50 میلیارد تومانی کلنگ زنی می شود

رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان افزود: در شهرستان تویسرکان نیز دو طرح دارورسازی داریم که یکی از آن ها افتتاح شده و دیگری هم در دست افتتاح هست، همچنین در این شهرستان یک واحد تولید کاغذ که شاید تنها مشابه آن در سبزه وار است به زودی با سرمایه گذاری 50 میلیارد تومانی کلنگ زنی می شود.

متین عنوان کرد: واحد فاران شیمی تویسرکان نیز در سه سال گذشته سه طرح توسعه داشته که برای هر سه طرح، مجوز دریافت کرده است.

ورود سرمایه گذار عراقی در ملایر

وی گفت: در شهرستان ملایر نیز با سرمایه گذار عراقی واحد بلوک های سیمان داشتیم  و در نهاوند نیز همچنین واحد صنعتی با سرمایه گذاری یک شرکت تابعه بنیاد مسکن کشور در حال پیگیری برای بهره برداری است.

بهره برداری از یک واحد تولید بخاری فوق کم مصرف در رزن برای نخستین بار در کشور

رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان به بهره برداری از یک واحد تولید بخاری کم مصرف در شهرستان رزن هم اشاره کرد و گفت:  این واحد تولید بخاری و فوق کم مصرف برای نخستین بار در کشورکمتر از یک سال به بهره بردری رسید و به چرخه تولید آمد و رایزنی هایی هم درخصوص جایگزین کردن سیستم های گرمایشی مدارس با این تولیدات شده است و امیدواریم سال آینده تحولی در سیستم گرمایشی مدارس در این زمینه داشته باشیم.

با وجود رکود اقتصادی موجود، حوزه صنعت و معدن استان پیشرفت داشته است

متین با بیان اینکه در سال جاری نیز به زودی دو واحد تولیدی دیگر به بهره برداری می رسد، عنوان کرد: با وجود رکود اقتصادی موجود خوشبختانه استان همدان در زمینه افتتاح و بهره برداری از واحدهای تولیدی و صنعتی پیشرفت خوبی در سال های اخیر داشته است.

صادارت حوزه صنعت و معدن همدان از گمرگ 138 میلیون دلار است

وی در ادامه با اشاره به اینکه صادارت اتسان همدان شامل دو بخش است، تصریح کرد: بخشی از صادارت همدان به صورت کاملاً قانونی و از طریق گمرک انجام می شود و بخشی عظیمی از صادارت استان که از طریق رصد بارنامه ها و کارت بازرگانی انجام شده به صورت پیله وری است.

رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان عنوان کرد: در مجموع سال گذشته در حدود 138 میلیون دلار از طریق گمرک همدان صادرات داشتیم و اما بخش عمده صادران ما همان به صورت پیله وری است.

صادرات پیله‌ وری در همدان به مرز 750 میلیون دلار رسید

متین افزود: براساس رصد انجام شده، واحدهای استان همدان در حدود 730 تا 750  میلیون دلار صادرات در بخش کشاورزی و صنعت به صورت پیله‌وری صادرات داشتند که بارنامه‌های آن موجود است. 

وی یادآور شد: در زمینه چینی های بهداشتی هم یک واحد تمام تولیدات خود را به ترکیه صادر می کند و  صادرات آهن و سیمان تا حدود زیادی به دلایل کاهش قیمت و موارد دیگر بازار خود را در عراق از دست داده است، اما جایگزین های دیگری هم داشتیم.

وجود 173 واحد تولید تعطیل در استان همدان

رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان همچنین از برگزاری بیش از 143 جلسه در دو سال اخیر برای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و بازگرداندن آن ها به چرخه تولید خبر داد و گفت: در حال حاضر یک هزار و 178 واحد تولیدی در استان همدان فعالیت می کنند، که از این تعداد 173 واحد تعطیل داریم و خوشبختانه 45 واحد از همین واحدهای تعطیل نیز در دستور کار و بررسی مشکلات برای بازگردان به چرخه تولید هستند.

متین اظهار کرد: البته نباید فراموش کرد که برخی از واحدهای تولید که مرتبط با شن و ماسه هستند در فصل هایی از سال با توجه به شرایط آب و هوایی استان در عمل تعطیل هستند، اما از چرخه تولید خارج نمی شوند.

برخی واحدهای تولیدی به فکر ارتقاء و هماهنگ شدن با پیشرفت های روز دنیا نیستند

وی با بیان اینکه برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی هم متأسفانه با پیشرفت های روز دنیا جلو نمی روند با کمی اقبال عموم روبرو شده و در عمل خود را به تعطیل شدن نزدیک می کنند، گفت: برای این واحدها هم راهکاری اندیشیده  و سرفصلی با عنوان بازسازی و نوسازی ماشین آلالات در سازمان تعریف شده تا این واحدهای تولیدی را به نوعی برای بازسازی و ارتقاء تولیداتشان ترغیب و تشویق کنند و راهکارهایی به آنان ارائه بدهند.

با صاحبان واحدهای تولیدی که به فکر سلامت کارگران خود نیستند برخورد می شود

رئیس سازمان سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان درباره حفط سلامت و امنیت کارگران بخشی واحدهای صنعتی و تولید همچون سیلیس کوبی گفت: در این زمینه همکاری های خوبی با محیط زیست شده و بازرسی های هفتگی برای تعویض فسیستم تهویه آن واحدها انجام می شود و به شدت با صاحبان این کارخانه ها در صورتی که به فکر سلامت کارگران خود نباشند برخورد می شود.

زنگنه

انتهای پیام/

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان