به گزارش رودآور؛ «مسعود اکبری» گفت: میزان چهار هزار و 256 تن سیر توسط کشاورزان سیرکار شهرستان در سال زراعی مذکور استحصال شده است.
وی اظهار کرد: شهرستان تویسرکان با داشتن شاخص 8/4 درصد از سهم تولید سیر استان همدان رتبه سوم را در این خصوص به خود اختصاص داده است.
مدیر اداره جهاد کشاورزی تویسرکان افزود: سال گذشته دو هزار و 100 تن سیر از تویسرکان به سایر نقاط کشور صادر شد.
اکبری در ادامه با بیان اینکه برداشت حبوبات دیم در سطح یک هزار و 800 هکتار در سال زراعی 96-95 به اتمام رسیده است، عنوان کرد: میزان تولید حبوبات دیم که شامل کشت غالب نخود و عدس در سال زراعی عنوان شده جاری هزار تن است.
وی تصریح کرد: سطح زیر کشت حبوبات شهرستان اعم از آبی و دیم را برای سال زراعی پیش رو دو هزار هکتار پیش بینی می شود.
به گزارش رودآور سیر ایرانی به ویژه سیر کاشت شده در استان همدان، ویژگی های منحصر به فرد، طعم و مزه ای بسیار عالی دارد و از گذشته های دور تاکنون از انواع فراوردهای آن برای درمان بسیاری از بیماری ها در طب سنتی و یا برای مصرف خوراکی همچون سیرترش و انواع ترشیجات و شوری جات مورد استفاده قرار گرفته است.
زنگنه
انتهای پیام/
دیدگاهها