آخرین اخبار

18. آبان 1393 - 16:54   |   کد مطلب: 16600
مغز گردوها را چرخ کنید و با دانه انار و رب انار بگذارید بجوشد سپس سبزی ها را خرد کرده و تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.
به گزارش رودآور به نقل از شبنم ها،

گوشت 500 گرم . مغز گردو 1 لیوان . رب انار 1 لیوان . سبزی ( تره ، جعفری ، گشنیز ، شوید ) 2 لیوان

پیاز 1 عدد . دانه انار نصف لیوان . ابلیمو یا ابغوره 2 قاشق غذاخوری . سیر 2 حبه . نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : گوشت را به صورت قیمه‌ای ریز کرده و با کمی پیاز سرخ کنید سپس بگذارید با 2 حبه سیر و کمی آب با حرارت ملایم بپزد تا خوب نرم شود.

مغز گردوها را چرخ کنید و با دانه انار و رب انار بگذارید بجوشد سپس سبزی ها را خرد کرده و تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.

درون تابه کمی روغن بریزید و گوشت های پخته را  ریش ریش کنید و  بهمراه سبزی های تفت خورده ؛ گردوهای چرخ شده و نمک و فلفل درون تابه بریزید و با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا غذا به روغن بیافتد و خورش انار آماده شود ، مصرف این خورش با برنج انتخاب بسیار مناسبی میباشد.

ایمیل: roodavar1@gmail.com سامانه پیامکی رودآور ۳۰۰۰۸۸۳۳۰۰۰۰۶۱

دیدگاه شما

CAPTCHA ی تصویری
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.
صندوق خیریه
همدان پرس
آب و هوای تویسرکان